Informasjon om DSL+-prosjektet spres i rekordfart


I følge UV-fakultetets kommunikasjonsrådgiver Øyunn Syrstad Høydal ble det rekordhøyt lesertall på Facebookinnlegget som omtale DSL+-prosjektet i helgen.

Nå er prosjektet på UIO sine nettsider, på UV-fakultetet sine sider og også på Institutt for spesialpedagogikk sine sider!
En stor takk til Øyunn for god hjelp med pressemeldingen – og for å ha bidratt til spredning av informasjon om prosjektet.

Medieomtalen og omtale på sosiale medier har ført til en enorm interesse.

Flere logopeder og andre fagpersoner har de siste dagene tatt kontakt med ønske om å rekruttere informanter blant barn de arbeider med, men også med tanke på å følge med på den nyeste forskningen som foregår. Slike interesserte og oppdaterte fagpersoner er nettopp det praksisfeltet trenger!

Også andre viser interesse for arbeidet vårt. Forfattersentrum har tatt kontakt med ønske om samarbeid i forhold til å utvikle et tilbud om litteraturformidlingskurs der de vil ha et spesielt fokus på barn med Downs syndrom. Videre ble jeg i dag intervjuet av P5 om prosjektet. Intervjuet blir sendt enten i morgen tidlig eller over helgen.

Og kanskje det aller viktigste - det har også i dag meldt seg informanter til prosjektet. Dersom DU vet om ett eller flere barn med Down syndrom som er født i 2010 er det veldig fint om du oppmuntrer til å ta kontakt med prosjektleder k.a.b.nass@uv.uio.no.


-  Skrevet av Kari-Anne Næss -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

DSL+ - webinar

Mest lest